top of page
> Yüz Bakımı > New Even

New Even

CİLDE ANINDA OKSİJEN VERİR, GENÇLEŞTİRİR VE CANLANDIRIR.


Tıkalı, yaşlanmış ve canlılığını yitirmiş ciltler içindir. Başarılı Anubis AHA (ALFA HİDROKSİ ASİTLER) HİDROKSİ SİSTEM formülü: Alfa hidroksi asitler, oksijen ve nemlendirici bileşimi, hücre metabolizmasını aktifleştirerek hücre fonksiyonlarını canlandırır ve cildi tazeler. Cildin canlılık ve parlaklığını anında onarır. Özellikle, her türlü özel uygulama öncesi cildi hazırlamak için veya yaz öncesi ve sonrası cildi gençleştirmek amacıyla kullanılır.

ne1.jpg

NEW EVEN TEMİZLEME JELİ
Alfa hidroksi asitler içeren yüz yıkama jeli.
Cilde oksijen veren hafif sabunsu jel cilde anında parlaklık verir. Özellikle tıkalı, aşırı keratenize doku oluşumu bulunan veya yaşlı ciltler içindir. Ciltte, sivilce izi ve genişlemiş gözenekler bulunan alanların iyileşmesini hızlandırır.
250 ml./ 1.000 ml. PROFESYONEL KULLANIM.

ne2.jpg

NEW EVEN GÜÇLENDİRİCİ LOSYON
Alfa hidroksi asitler içeren yenileyici losyon.
Cilde anında parlaklık veren güçlendirici losyon. Özellikle tıkalı, aşırı keratenize doku oluşumu bulunan veya yaşlı ciltler içindir. Ciltte, sivilce izi ve genişlemiş gözenekler bulunan alanların iyileşmesini hızlandırır.
250 ml. / 1.000 ml. PROFESYONEL KULLANIM.

ne3.jpg

NEW EVEN OKSİJEN KREMİ
Aktif oksijen içeren canlandırıcı hücresel krem.
Cildi canlandıran, gücünü ve enerjisini geri kazanmasını sağlayan, bitkisel esaslı pirinç özütü ve bira mayası içeren, cilde oksijen veren krem. Özellikle mat ve enerji desteğine ihtiyaç duyan ciltler içindir.
50 ml. GÜNEŞ KORUYUCU İÇERİR.

ne4.jpg

NEW EVEN GLİKO JEL 15/10
Glikolik asit ve alfa hidroksi asitler içeren yenileyici gençleştirici jel (%15).
Kademeli olarak cildi onaran ve ciltteki ölü hücrelerin dökülmesini sağlayan sıvı. Özellikle kalınlaşmış ciltler içindir, sivilce izlerini azaltır; ayrıca, cildin kornea tabakasını inceltici ve kırışıklıkları azaltıcı etkisi nedeniyle yaşlanma karşıtı bir üründür. Hassas ciltler hariç, bütün cilt tiplerine uygundur.
30 ml. GECE KULLANILMASI TAVSİYE EDİLİR.

bottom of page